jobb Levande Matkultur i Sverige AB - jobberbjudanden

På Wypr hittar du alla jobberbjudanden från Levande Matkultur i Sverige AB, som är tillgängliga just nu i ditt land. Du kan visa 11 jobberbjudanden Levande Matkultur i Sverige AB.

M/S Prins Carl Philip & S/S Drottningholm söker servitör/Nisse 2019 -

Vi söker till fartygen M/S Prins Carl Philip & S/S Drottningholm servitörer och nissar.Fartygens restaurangdrift ansvaras av Levande matkultur i Sverige AB och fartyget ägs och drivs genom Strömma Turism & Sjöfart AB. Vår gemensamma mission att att ge varje enskild gäst ett minne för
Levande Matkultur i Sverige AB - 2019-07-24 - unspecified

Kock sökes -

Restauration Gubbhyllan ligger på Skansen, direkt innanför huvudentrén. Gubbhyllan öppnades 4 oktober 2008 har sedan dess varit en enhet som värnar om det hållbara genom att vara en tillsatsfri enhet, vi bakar, saftar och syltar, vevar glass och lagar vår mat från grunden.Våra rätter är tillagade
Levande Matkultur i Sverige AB - 2019-06-03 - unspecified

Kock Mälarfartyg -

Vi söker kockar till fartygen M/S Prins Carl Philip & S/S Drottningholm för säsong 2019. Fartygens restaurangdrift ansvaras av Levande matkultur i Sverige AB och fartyget ägs och drivs genom Strömma Turism & Sjöfart AB. Vår gemensamma mission att att ge varje enskild gäst ett minne för
Levande Matkultur i Sverige AB - 2019-05-13 - unspecified

Säsongande servicestjärna -

Vi söker till Restauration Gubbhyllan på Skansen en Kassa & kafévärd/värdinna. Tjänsten är 75-100% beroende på person. Restauration Gubbhyllan ligger på Skansen, direkt innan för huvudentrén. Gubbhyllan öppnades 4 oktober 2008 har sedan dess varit en enhet som värnar om det hållbara
Levande Matkultur i Sverige AB - 2019-04-18 - unspecified

Matglad kock med sinne för detaljer -

Restauration Gubbhyllan ligger på Skansen, direkt innanför huvudentrén. Gubbhyllan öppnades 4 oktober 2008 har sedan dess varit en enhet som värnar om det hållbara genom att vara en tillsatsfri enhet, vi bakar, saftar och syltar, vevar glass och lagar vår mat från grunden.Våra rätter är tillagade
Levande Matkultur i Sverige AB - 2019-04-08 - unspecified

Kreativ kaféchef till S/S Drottningholm,M/S Prins Carl Philip, M/S Angantyr -

Arbetsort: StockholmPlatsbeskrivning:    Vi söker en kreativ caféchef till fartygen M/S Prins Carl Philip & S/S Drottningholm & M/S Angantyr. Fartygens restaurangdrift ansvaras av Levande matkultur i Sverige AB och fartyget ägs och drivs genom Strömma Turism & Sjöfart
Levande Matkultur i Sverige AB - 2019-02-02 - unspecified

Servitör/Servitris / kafévärd/värdinna dagtid måndag-fredag -

Vi söker till Restauration Gubbhyllan på Skansen en Kassa & kafévärd till dagverksamheten måndag-fredagar. Tjänsten är 75-100% beroende på person. Restauration Gubbhyllan ligger på Skansen, direkt innan för huvudentrén. Gubbhyllan öppnades 4 oktober 2008 har sedan dess varit en enhet
Levande Matkultur i Sverige AB - 2019-02-02 - unspecified

Kock till mälarfartygen S/S Drottningholm & M/S Prins Carl Philip -

Arbetsort:    StockholmPlatsbeskrivning:    Vi söker kockar till fartygen M/S Prins Carl Philip & S/S Drottningholm för säsong 2019. Fartygens restaurangdrift ansvaras av Levande matkultur i Sverige AB och fartyget ägs och drivs genom Strömma Turism &
Levande Matkultur i Sverige AB - 2019-02-02 - unspecified

Hovmästare till mälarfartygen: S/S Drottningholm & M/S Prins Carl Philip -

Arbetsort:    Stockholm Platsbeskrivning: Vi söker hovmästare till fartygen M/S Prins Carl Philip & S/S Drottningholm för säsong 2019. Fartygens restaurangdrift ansvaras av Levande matkultur i Sverige AB och fartyget ägs och drivs genom Strömma Turism & Sjöfart AB.
Levande Matkultur i Sverige AB - 2019-02-02 - unspecified

Servitörer/Servitriser till S/S Drottningholm & M/S Prins Carl Philip -

Arbetsort: StockholmPlatsbeskrivning: Vi söker servitörer till fartygen M/S Prins Carl Philip & S/S Drottningholm för säsong 2019. Fartygens restaurangdrift ansvaras av Levande matkultur i Sverige AB och fartyget ägs och drivs genom Strömma Turism & Sjöfart AB. Vår gemensamma mission
Levande Matkultur i Sverige AB - 2019-02-02 - unspecified

Driftig kock med kunskap om hälsa och näringslära -

Arbetsort: StockholmKC Upplevelsedesign AB söker driftig kock med kunskap och eget intresse i hälsa och näringslära. Upplevelsedesign har innehar flera restaurangdrifter men arbetar också med utveckling av produkter och koncept inom restaurang och catering. Arbetsplats är Stockholm med bas på
Levande Matkultur i Sverige AB - 2019-02-02 - unspecified

 
 
site genereras i 6.4909770488739 sekunder